Profil

Om Kyborg

Med udgangspunkt i en grundlæggende filosofi om at de systemer, Kyborg udvikler, skal være levende og i konstant forbedring, har Kyborgs medarbejdere løbende været fremme i forreste række, når målet har været at udnytte nye muligheder og udvikle brugervenlige og effektive løsninger. Senest ved at udnytte de fordele anvendelsen af smartphones og tablets kan give transportbranchen.

Man kan ikke være dygtig til alt. Derfor har Kyborg valgt at fokusere på løsninger til transportvirksomheder, og har i dag mere end 35 års erfaring inden for området. Kyborg er en af de største leverandører af sammenhængende systemmoduler indenfor transportstyring, mobilkommunikation, miljøstyring af affaldstransporter og affaldsindberetning, økonomistyring og lønregnskab, til transportvirksomheder af alle slags. Det seneste trin på Kyborg evolutionære stige er brændstofbesparelse ved økonomisk kørsel og flådestyring via smartphones og tablets.

Kyborg tilbyder til stadighed individuelle løsninger, hvor Kyborgs erfarne og kreative programudviklere tilpasser Kyborgs rammesystemer til den enkelte virksomheds behov. Men også efter salget følger Kyborg kunden tæt, og sørger for at alle kommer godt i gang.

'Vi samarbejder og "holder i hånden" - også efter salget.'

Kontakt os i dag